Resa till Zakynthos kan du antingen göra helt på egen hand eller genom någon av alla de olika researrangörerna som även erbjuder resor hit. Väljer du att resa till Zakynthos på egen hand så kan du göra detta genom reguljärflyg och då enbart genom att köpa en flygstol. Om du väljer att resa reguljärflyg så får du dock vara beredd på en mellanlandning på fastlandet innan du når resans mål på Zakynthos.

Här finns även alternativet att boka reguljärflyg och flygstol till Grekiska fastlandet för att sedan ta någon av alla kryssningsfartygen som går från fastlandet till Zakynthos. Ett direktflyg från Arlanda med någon av de stora researrangörerna tar annars ca 3,5 timmar.

Du kan alltid välja att boka ditt flyg själv eller genom en researrangör när du vill resa till Zakynthos.

För många resenärer så finns det också en charm med att själv boka sitt flyg och ett trevligt boende, nästan alltid så blir detta också ett betydligt billigare alternativ än med att åka med en stor researrangör. Känner man sig inte lika äventyrlig eller om man reser som barnfamilj så kan det dock kännas mera bekvämt att åka med någon av de stora researrangörerna.

Reser man med en större arrangör så står alltid de förhandsbokade turistbussarna redo att ta er ut till ert hotell så snart ni har landat. Från Zakynthos flygplats till hotell i Tsilivi tar det ca 30 min, till Argassi och Laganas tar det ca 15 min och till Kalamaki ca 10 min med transferbuss.

För er som föredrar andra alternativ så finns även lokalbussar, taxibilar och hyrbilsföretag antingen direkt på flygplatsen eller i nära anknytning till den. Oavsett vilket alternativ som ni än väljer så är vi övertygande om att ni kommer att förälska er i Zakynthos så pass mycket att ni också kommer att vilja komma tillbaka till Zakynthos om och om igen.